Quotes

Post hier al je vragen en ideeën over dit forum.

Moderators: 19-AT-068 Frank, Thijs, Remco Rozenburg, erik_ark

Quotes

Berichtdoor Tincu » 14 maart 2008, 11:31

Quoten:

Zeer regelmatig verwijder ik onnodige quotes. Buiten dat het onnodig server ruimte inneemt leest het ook nog eens ongemakkelijk. Zeker als er een aantal quotes achter elkaar komen.
Nu heeft de forum software al een en ander afgevangen (Je mag maar 2 citaten in een andere citaat hebben), maar als dat endelange teksten zijn schiet dat ook niet op.

Ik wil dus iedereen vragen of hij/zij een beetje spaarzaam met de quotes wil omgaan en alleen het hoognodige quoten (zie ook het Hulp en Beleids topic) Als je reageert op een post in hetzelfde onderwerp, dan is het vrijwel zeker overbodig om de hele post te quoten; de post is immers in hetzelfde onderwerp na te lezen. Knip het quote-blok bij om een specifieke opmerking eruit te lichten waarop je reageert. Als je al een quote nodig hebt.

Alvast bedankt,
Tincu
Miss Mini achter de knopjes!

Elke laatste zaterdag van de maand: vossenjacht van de Noordse Vos

Kijk, gewone (draadgebonden) telegrafie kun je beschouwen als een heel lange kat. Je trekt aan z'n staart in New York en ze gaat miauwen in Los Angeles. Begrijp je dit? Welnu, radio werkt net zo; je verzendt signalen hier, en ze ontvangen ze verderop. Het enige verschil is dat er geen kat is.

Albert Einstein
Avatar gebruiker
Tincu
www.cbforum.nl SUPERRRRR Freak
www.cbforum.nl SUPERRRRR Freak
 
Berichten: 724
Geregistreerd: 12 jan 2005, 10:45
Woonplaats: Zuid Friesland

Keer terug naar Helpdesk

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

cron