kan ik twee bakjes op 1 voeding laten draaien?

Voor alle overige apparatuur

Moderators: 19-AT-068 Frank, Thijs, Remco Rozenburg, erik_ark

kan ik twee bakjes op 1 voeding laten draaien?

Berichtdoor offline » 25 sep 2015, 20:44

kan ik twee bakjes op 1 voeding laten draaien?

:? :?:
offline
 

kan ik een bakje en 1 Lineair op 1 laten draaien?

Berichtdoor offline » 25 sep 2015, 20:44

kan ik een bakje en 1 Lineair op 1 laten draaien? :?: :?
offline
 

Re: kan ik twee bakjes op 1 voeding laten draaien?

Berichtdoor 19-DT-170 » 25 sep 2015, 20:45

Als je voeding zwaar genoeg is nog wel meer. :-)
Groet,

Pascal / 19-DT-170 / CB0EYS

11m DX Cluster online : http://cbcluster.linuxforall.com/
telnet cbcluster.linuxforall.com poort 2700
Bereikbaar via IPv4 en IPv6
19-DT-170
Super Spammer
Super Spammer
 
Berichten: 1807
Geregistreerd: 13 sep 2010, 20:09
Woonplaats: Zuid-Limburg

Re: kan ik een bakje en 1 Lineair op 1 laten draaien?

Berichtdoor 19-DT-170 » 25 sep 2015, 20:45

Op een voeding? Als je voeding zwaar genoeg is wel. Je had die vragen ook in één topic kunnen stellen.
Groet,

Pascal / 19-DT-170 / CB0EYS

11m DX Cluster online : http://cbcluster.linuxforall.com/
telnet cbcluster.linuxforall.com poort 2700
Bereikbaar via IPv4 en IPv6
19-DT-170
Super Spammer
Super Spammer
 
Berichten: 1807
Geregistreerd: 13 sep 2010, 20:09
Woonplaats: Zuid-Limburg

Re: kan ik een bakje en 1 Lineair op 1 laten draaien?

Berichtdoor offline » 25 sep 2015, 20:51

ja eigenlijk wel haha sorry.

Ik heb een voeding van 3 a 5 amp
offline
 

Re: kan ik twee bakjes op 1 voeding laten draaien?

Berichtdoor offline » 25 sep 2015, 20:53

Dubbele reactie sorry,

Ik heb een voeding van 3 a 5 amp
offline
 

Re: kan ik twee bakjes op 1 voeding laten draaien?

Berichtdoor 19-DT-170 » 25 sep 2015, 21:12

Dat zal wel moeilijk worden denk ik.
Alleen ontvangst zal wel lukken, als je met één gaat zenden zal je te kort komen denk ik.
Ik denk dat 10A beter is, maar meer is natuurlijk ook goed. ;-)
Groet,

Pascal / 19-DT-170 / CB0EYS

11m DX Cluster online : http://cbcluster.linuxforall.com/
telnet cbcluster.linuxforall.com poort 2700
Bereikbaar via IPv4 en IPv6
19-DT-170
Super Spammer
Super Spammer
 
Berichten: 1807
Geregistreerd: 13 sep 2010, 20:09
Woonplaats: Zuid-Limburg

Re: kan ik een bakje en 1 Lineair op 1 laten draaien?

Berichtdoor 19-DT-170 » 25 sep 2015, 21:13

Ligt eraan wat voor lineair, hoeveel vermogen er uit komt.
Hoe meer vermogen je lineair heeft, hoe meer deze uit een voeding opneemt.
Maar 3-5A is te weinig voor de meeste lineairs.
Groet,

Pascal / 19-DT-170 / CB0EYS

11m DX Cluster online : http://cbcluster.linuxforall.com/
telnet cbcluster.linuxforall.com poort 2700
Bereikbaar via IPv4 en IPv6
19-DT-170
Super Spammer
Super Spammer
 
Berichten: 1807
Geregistreerd: 13 sep 2010, 20:09
Woonplaats: Zuid-Limburg

Re: kan ik twee bakjes op 1 voeding laten draaien?

Berichtdoor offline » 25 sep 2015, 21:44

Heeft dit geen effect op het apparaat als jij voorbeeld een uit heb staan?
offline
 

Re: kan ik een bakje en 1 Lineair op 1 laten draaien?

Berichtdoor offline » 25 sep 2015, 21:45

oké tnx voor je reactie ;)
offline
 

Re: kan ik twee bakjes op 1 voeding laten draaien?

Berichtdoor 19-DT-170 » 26 sep 2015, 09:46

Nee, als een apparaat uit staat verbruikt het geen electriciteit.
Groet,

Pascal / 19-DT-170 / CB0EYS

11m DX Cluster online : http://cbcluster.linuxforall.com/
telnet cbcluster.linuxforall.com poort 2700
Bereikbaar via IPv4 en IPv6
19-DT-170
Super Spammer
Super Spammer
 
Berichten: 1807
Geregistreerd: 13 sep 2010, 20:09
Woonplaats: Zuid-Limburg

Re: kan ik twee bakjes op 1 voeding laten draaien?

Berichtdoor offline » 26 sep 2015, 13:07

nee bedoel komt er dan niet te veel stroom op de ander?
offline
 

Re: kan ik twee bakjes op 1 voeding laten draaien?

Berichtdoor haab » 26 sep 2015, 17:46

furryholland schreef:nee bedoel komt er dan niet te veel stroom op de ander?


Als een apparaat uit staat loopt geen stroom door dat apparaat.
Groet,
John

Skipnaam: HaaB
DX-call: 19DW321
Avatar gebruiker
haab
www.cbforum.nl Freak
www.cbforum.nl Freak
 
Berichten: 281
Geregistreerd: 26 feb 2015, 19:41
Woonplaats: Kerkrade (zuid-Limburg)

Re: kan ik twee bakjes op 1 voeding laten draaien?

Berichtdoor offline » 27 sep 2015, 10:25

oke ;)
offline
 

Re: kan ik twee bakjes op 1 voeding laten draaien?

Berichtdoor Columbus » 03 okt 2015, 01:57

Wet van Ohm geeft je het antwoord: U = I x R.
Of leren ze dat tegenwoordig niet meer op school?

Is toch wel een beetje basiskennis...
_______________________
'Animals can´t shoot back - your DX competitors can! Be a REAL MAN and lets hunt DX - not animals!'
'Get Alive...work DX!'
Avatar gebruiker
Columbus
www.cbforum.nl verslaafde!
www.cbforum.nl verslaafde!
 
Berichten: 873
Geregistreerd: 05 nov 2007, 23:41
Woonplaats: Gelderland

Volgende

Keer terug naar Diversen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 8 gasten