versterker

Met hoeveel watt sta jij rond te vonken?

Moderators: 19-AT-068 Frank, Thijs, Remco Rozenburg, erik_ark

Re: RM KL35 te weinig output?

Berichtdoor onbekend » 20 jun 2013, 18:50

x
Laatst bijgewerkt door onbekend op 28 jun 2013, 14:02, in totaal 1 keer bewerkt.
onbekend
 

Re: RM KL35 te weinig output?

Berichtdoor plientjebr » 20 jun 2013, 19:12

:lol: ik ben ook de enigste met een antenne hier in de buurt.
Je hebt wel bekijks inderdaad en dat vind ik juist wel grappig.
Avatar gebruiker
plientjebr
Compleet los geslagen!!!
Compleet los geslagen!!!
 
Berichten: 2371
Geregistreerd: 25 nov 2011, 22:15
Woonplaats: Eenrum

Re: RM KL35 te weinig output?

Berichtdoor onbekend » 20 jun 2013, 19:20

x
Laatst bijgewerkt door onbekend op 28 jun 2013, 14:02, in totaal 1 keer bewerkt.
onbekend
 

Re: RM KL35 te weinig output?

Berichtdoor 19RF168 panda58 » 20 jun 2013, 20:02

Als je op een nieuwe lokatie,of weer opnieuw begint met je hobby moet je eerst alleen je antenne
plaatsen waar je hem graag wil hebben.
Verder niks,geen coax aansluiten.Gewoon paar weken niet gebruiken.
100% dat er iemand uit de buurt komt klagen dat je stoort.
Staat hij mooi voor lul en heb je daar geen last meer van.

Gr Jan
19RF168 panda58
 

Re: RM KL35 te weinig output?

Berichtdoor plientjebr » 23 jun 2013, 00:08

tanglung schreef:ja tot dat er een streepje op de TV te zien is,of een kraakje op de radio...dan komen ze gelijk aan de deur :)
maar ik heb een scanner antenne (ahum)..

jammer genoeg heb ik geen leuke buurvrouw met een antenne,wel een blonde buurvrouw op een motor...haha


Ik ben niet blond, heb geen motor en of ik leuk ben durf ik van mezelf niet te zeggen, maar antennes heb ik wel :D
Maar net wat Jan ( panda58 ) zegt........
Van de week kwam mijn zeer vervelende buurman even vertellen dat zijn tv stoorde en dat dit kwam door mijn 27MC hobby.
Die grote antenne van jou is de schuldige, zegt hij nog.
Ik vroeg hem heel rustig of hij wel eens voor een brilletje op zoek is geweest, want die grote antenne lag op dat moment ongebruikt plat op de grond.
O, toen kwam het plots door mijn mobiele spriet op dak....wel gek dat hij de afgelopen jaren daar geen last van heeft gehad.
Goed, ik zeg tegen hem dat ik de mike wel even in zou drukken en dat hij maar eens naar zijn tv moest gaan kijken en middels mobiele telefoon hielden we contact.
En jawel, daar was de storing.
Ik vertelde hem dat ik op dat moment de mike indrukte en toen had hij inderdaad storing...wel raar dat ik mijn bak niet eens aan had en niet eens op de kamer aanwezig was waar
ik de mobiele spriet in gebruik heb.
Maar ja, zie dat soort mensen daar maar eens van te overtuigen.
Avatar gebruiker
plientjebr
Compleet los geslagen!!!
Compleet los geslagen!!!
 
Berichten: 2371
Geregistreerd: 25 nov 2011, 22:15
Woonplaats: Eenrum

Re: RM KL35 te weinig output?

Berichtdoor onbekend » 23 jun 2013, 00:27

x
Laatst bijgewerkt door onbekend op 28 jun 2013, 14:02, in totaal 1 keer bewerkt.
onbekend
 

Re: RM KL35 te weinig output?

Berichtdoor plientjebr » 23 jun 2013, 00:37

Werkt goed zegt de buurman dan ook nog....die is leuk :lol:
Ja, je hebt inderdaad van die vervelende mensen.
Helaas ook jammer dat ze andere buurtbewoners gaan ophitsen.
O, zegt een andere buurman, ik hoorde van die en die dat je zo'n grote antenne in de tuin hebt staan, was me nog niet opgevallen, maar kom toch even kijken.
Waarom denk ik dan, anders kom je hier ook nooit, maar goed.....
Ding ligt hier plat vanwege de wind en omdat ik hem als mijn man thuis is toch niet gebruik, dus er viel weinig te zien.
Ik vroeg de beste man dan ook waar hij het in godsnaam over had...grote antenne in de tuin...ik?????
Nog even en dan stoor ik daar ook, want de vervelende buurman heeft meer dan genoeg vriendjes hier in de straat.

Geniet jij maar fijn van je scanner antenne :lol:
Avatar gebruiker
plientjebr
Compleet los geslagen!!!
Compleet los geslagen!!!
 
Berichten: 2371
Geregistreerd: 25 nov 2011, 22:15
Woonplaats: Eenrum

Re: RM KL35 te weinig output?

Berichtdoor Rene » 23 jun 2013, 11:01

tanglung schreef:ondertussen is de nieuwe SWR kruismeter binnen :)
op de 20W schaal .slaat ie helemaal in de hoek ?
op de 100W stand geeft ie 45 W aan..

lijkt me sterk,het lineair kan max 35 Watt.

deze meter:
http://www.mega-com.nl/contents/nl/p902.html

ik snap er niks meer van.


Zegt meer over de nauwkeurigheid van de meter die je daar gebruikt....die moet je dus blijkbaar met een bult zout nemen...
Als je je eigen beperkingen kent , kun je daarbinnen onbeperkt je gang gaan!!
Jules Deelder
Avatar gebruiker
Rene
www.cbforum.nl Freak
www.cbforum.nl Freak
 
Berichten: 329
Geregistreerd: 11 okt 2012, 21:07
Woonplaats: Onder de dakpannen

Vorige

Keer terug naar Linears

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 1 gast